Меню
Профил
Език

Категории

За продуктите

ПРОДУКТИ

Всички продукти в Parfumi-Market.bg са нови, оригинални и с гарантирано качество и произход!

НЕ предлагаме фалшификати!

Продуктите се доставят от официални вносители и представители. Продуктите са описани и подредени в категории, улесняващи представянето им. Основните им характеристики са изписани подробно в страницата, представяща всеки продукт. Някои продукти се предлагат в няколко варианта и най-долу, под описанието на продукта има падащо меню, от което може да изберете желания от Вас вариант. Публикуваните в този сайт описания и снимки на продукти са за общи информационни цели. Parfumi-Market.bg  се стреми да поддържа актуална информацията за предлаганите продукти.  Някоя от информацията, публикувана в сайта е възможно да се отнася  до продукти, които не се предлагат или не са достъпни в момента. Наличността на продаваните стоки не се публикува. Свържете се с нас на посочените координати и ние ще Ви дадем повече информация за наличните продукти и конкретните характеристики.

В страниците на този сайт потребителите имат възможност да публикуват мнения относно предлаганите продукти. Ние не поемаме по никакъв начин отговорност за верността и коректността на информацията. Отговорността се носи изцяло от потребителите, публикували мненията.

ЦЕНИ

Стараем се нашите цени да са възможно най-изгодни, като за тази цел Ви предлагаме много промоции и допълнителни отстъпки.

Цените на продуктите са в български лева с включен ДДС. Обявената за всеки един продукт цена важи за съответната разфасовка, която зависи от вида на продукта и не включва разходите за доставка. Общата дължима сума се финализира след прибавяне на разходите по доставката и след потвърждение за същата от клиента. Разходите по наложени платежи и застраховка са за сметка на магазина.  Parfumi-Market.bg  има правото да променя цените по свое усмотрение и по всяко време без предварително уведомяване на потребителите. Потребителят заплаща цената, актуална по време на поръчката. Обявените намаления в раздел "промоции" е с поставяне на новата цена до старата, която е зачертана. Ако не е посочен срок на намалението, цената важи до изчерпването на количествата, но не повече от 1 месец или 6 месеца когато е при условия по чл.66 ал.2 от ЗЗП.

За парфюмите

Parfum или Eau de Toilette, Eau de Parfum или Spray Cologne. Всички те са съставени от ароматен концентрат, спирт и вода, и се отличават по техните пропорции. Понякога в съвсем малки дози се прибавят оцветители и антиокислители, но те не променят аромата. Разликата е в съотношението на концентрацията на ароматичните масла и спирта и съответно в трайността и интензивността на аромата. Именно затова цената на един и същ аромат зависи от типа, под който се продава. В някои случаи думи като "extrême" и "concentrée", добавени към името на аромата могат да разкрият напълно различни ароматни съотношения. Различните парфюмерийни къщи дават различни концентрации на всеки от техните парфюми. Затова може да се получи тоалетна вода от една къща да бъде по-концентрирана от парфюмната вода на друга къща.

Parfum
Най-концентрирани и интензивни са парфюмите. По френски маниер те се наричат Parfum, по английски - Perfume, има и трето поостаряло название - Extrait. Те се продават в малки флакони, най-често по 7 или 15 ml. При тях ароматният концентрат по правило е 20-30%. Парфюмите са най-скъпи, обикновено са в интересен по форма флакон и красива опаковка. Използват се най-скъпи естествени есенции от цветя, които в другите видове присъстват частично под формата на изкуствени заместители.
Eau de Parfum - EDP
В буквален превод означава вода от парфюм. По сила на аромата заема второ място, ароматните концентрати при него са 15–25% и 96% алкохол. Някои производители променят названието му на Parfum de Toilette (тоалетен парфюм). Eau de Parfum и всичките му варианти са най-подходящи за жени, при които парфюмирането е станало навик и необходимост.
Eau de Toilette - EDT
В превод означава тоалетна вода. При него ароматните концентрати са 10-20% (6-12% при мъжките) и 85% алкохол.. Мирише по-леко от Eau de Parfum и Parfum.
Eau de Cologne - EDC
Или одеколон. Аналог на Eau de Toilette. В парфюмерията рядко се произвежда за жени (обикновено за мъже). При американските парфюми се употребява думата Cologne. В тези случаи концентрацията на ароматните съставки е 12-25% и 80% алкохол и съответства на френските Eau de Parfum или Eau de Toilette.

Какво представляват парфюмите без опаковка?

Това са парфюми, които са без луксозната опаковка, целофан или капачка. Това са парфюми или тоалетни води, но в опаковка различаваща се от тази на крайния продукт. По своето предназначение парфюмите без опаковка или т.н. тестери са създадени, за да може клиента да се запознае с аромата на парфюма, който е за продажба. Всяка марка произвежда заедно с парфюмите си и тестери, за да може да лансира и представи по-добре продукта си. Реалната разлика между тестера и парфюма, предназначен за продажба е само и единствено външния вид или по-точно в опаковката, а самият флакон е абсолютно същия, като понякога е без капачка.

Kачеството на парфюма и тестера е АБСОЛЮТНО ЕДНАKВО!

От гледна точка на крайния потребител парфюмите без опаковка са много добра възможност да се наслади на любимия си аромат на много по-изгодна цена.

За козметиката

Parfumi-Market.bg предлага висококачествена козметика на водещи световни марки. Декоративна козметика, грижа за кожата, косата и тялото, всичко от което имате нужда, за да изглеждате и се чувствате добре. Високото качество и клинично тестваните продукти, съчетани с последните достижения в козметичната индустрия и модни тенденции Ви дават възможност да подберете подходящите продукти за Вас. Kато допълнение към класическата палитра от цветове, асортиментът на марките включва последните модни тенденции. Всяка година се предлагат нови колекции, съобразени с модните тенденции за всеки сезон. Всяка жена може да открие индивидуалното си излъчване в тази богата палитра от нюанси.

За да отговорят на нуждите на мъжете от козметични продукти с отчитане на спецификата на мъжката кожа, се предлага на мъжете авангардна и изключително модерна козметична линия, включваща цялостна палитра от висококачествени продукти.

Най-продавани