Меню
Профил
Език

Категории

Избери по

Наличност

Цена

15лв. - 58лв.

Вид козметика

Размер

Възраст

Слънцезащитен фактор

НачалоМарки

Revive Snails Extract

Филтри
Revive Snails Extract

Revive Snails Extract

Revive Snails Extract е българска козметика с екстракт от охлюви, за която здравата и сияйна кожа, е цел номер едно. Затова са се усъвършенствали в използването на природен продукт, в силата на който вярват и познават – екстракта от охлюви. Той действа регенериращо на кожата, като не само лекува временните несъвършенства, но ефективно забавя процеса на стареене.

 

Иновативната българска козметика вече се доказа и сред потребителите като ефективно помагаща при акне и белезите му, слънчеви и термални изгаряния, както и при заличаване на белези след нараняване или хирургическа интервенция.

 

Чрез затворения цикъл на производство се следи непрекъснато за отличните резултати по отношение на качеството на всеки един отделен етап. Екстракта, както и продуктите са стандартизирани и отговарят на всички европейски норми и изисквания.

 

Revive Snails Extract предлага широка гома висококачествени природни продукти и е предпочитаната марка натурална козметика не само на българския пазар.

 

Revive Snails Extract получи признанието на специалисти и спечели престижната награда BEST BRAND за най-добра марка в категория Бяла козметика.

14

продукти

Продукти

Страница 1 от 1
«1»

Най-продавани