Количка

0 артикула
Начало Мъжки парфюмиМъжки парфюми тестериPaco Rabanne Invictus Eau de Toilette 100ml мъжки без кутия

 

 

Paco Rabanne Invictus Eau de Toilette 100ml мъжки без кутия

Цена: 119.00лв.
 • Код:
  23003
 • Наличност:
  НЯМА НАЛИЧНОСТ
 • Марка:
  Paco Rabanne
 • Вид:
  Eau de Toilette
 • За кого:
  Мъжки
 • Размер:
  100ml
 • Ароматна група:
  Woody Aquatic
 • Година:
  2013
 • Цвят:
  Сив
Добави в желани
Paco Rabanne Invictus Eau de Toilette 100ml мъжки без кутия
Paco Rabanne Invictus Eau de Toilette 100ml мъжки без кутияPaco Rabanne Invictus Eau de Toilette 100ml мъжки без кутия

РАЖДАНЕТО НА ЕДНА ЛЕГЕНДА

На парфюмите на Paco Rabanne им харесва да разказват истории… Така всеки аромат развива свой собствен свят и изгражда свои собствени  ценности. Invictus е роден от желанието да се говори за спорт по един нов начин, той олицетворява една социално-идеализирана фантазия и надхвърля очакванията за типичния разказ на един аромат. Той има за цел да постави нова концепция за „свежестта” като възприятие – претворявайки един автентичен разказ чрез аромата на парфюма. Превъплъщението на парфюма придава тежест и резонанс на този   безпрецедентен подход . Кой не е мечтал да влезе някога в спортната зала или стадиона? Да чуе как името му се скандира от публиката и се превръща  в обект на желание? Полубогът Invictus е истински съвременен герой и неговата човечност, а по-специално чувството му за хумор го отличава от класическия епичен разказ.

ГЕРОИЧНА СВЕЖЕСТ И ЧУВСТВЕНОСТ

За да се придаде обонятелна реалност на тази фантазия, Paco Rabanne прибягва до таланта на парфюмериста Véronique Nyberg  (IFF), който е обграден от три други личности: Anne Flipo, Olivier Polge и Dominique Ropion. Повече от две години и половина изследвания и работа в екип са били необходими за създаването на изключително неповторим оргазмен акорд. Тази уникална композиция от чувствена свежест контрастира с традиционните подходи на тази мъжка територия.  Invictus е многопластов, плътен аромат с много осезаема дълбочина и основа. За изграждането на този аромат и за да се постигне усещането за чувствена свежест, авторът оставя настрана обичайната тристепенна пирамида при развитието на парфюма и възприема двойствен подход. Invictus е сблъсък на светове, на сили, на чувства и ценности. Той е природно свеж аромат (дървесни нотки), при който пикантното опонира на енергичното.

Границата между впечатляващата свежест  и животинската чувственост се слива“, заявява Véronique  Nyberg. “Ние решихме да възпроизведем усещането за солена кожа, но не с аромат на океан, а такава, която провокира силното желание да я вкусиш или дори да я оближеш. Силен контраст между две различни усещания, които се срещат, съчетават и преплитат, за да създадат напрежение.”

Екстаз, свежа прелюдия, вибриращ, придаващ жизненост, съчетание, което се получава благодарение на морски акорди, кора от грейпфрут и дафинов лист. От друга страна, се създава зависимост породена от мъжествената идентичност и животинския магнетизъм, от съчетанието дърво/кехлибар. Дърво Guaiac, сив кехлибар и пачули очертават отличителната следа, която оставя ароматът. “Противоположни сили, които се допълват взаимно. Експлозия, която очевидно е сексуална метафора, но е и израз, който се използва и в езика на спорта. Още от самото начало този парфюм е създаден, за да бъде изненада и за да се откроява чрез двойствеността на неговата конструкция.”

 ТРОФЕЯТ

За да се проектира този флакон, Paco Rabanne избира Cédric Ragot, еклекто – иконоборчески дизайнер, за които решението визията на аромата да е във формата на купа спечелило преимущество по естествен начин. А всички естетически и технически решения доведоха до визията на трофей, в най-чистата му форма. Символ на една история. Една нова интерпретация, един нов колекционерски предмет, един трофей, който не е само атрактивен, но и практичен – лесен за употреба, благодарение на ергономично-проектираната си форма. Един проект в традиционните рамки на върховните постижения на френската парфюмерия.

КРИЛАТА НА ПОБЕДАТА

Логото и типографията са вид пресъздаване на вечните кодове на древността, но преработени в една съвременна естетика. Тази двойствена принадлежност или този микс от епохи – с единия крак в миналото и с другия в настоящето, придава на аромата един силен и мъжествен почерк. Крилата на победата придават усещане за сила и графично изглеждат като аура около името, което сякаш е гравирано и скандирано от  хората. Крилата са разположени във формата на лавров венец – друг отличителен символ-награда за героите и победителите, именно те са ключов елемент от идентичноста на визията Invictus. Комбинацията от метални и матово сиви тонове напомнят за античните статуи и медалите за спортни победи.

 

 

 

 

 

~~~ Нови предложения ~~~

~~~ Най-продавани ~~~