Количка

0 артикула
Начало Мъжки парфюмиМъжки парфюми комплектиPaco Rabanne Invictus Eau de Toilette 100ml + Deodorant Spray 150ml мъжки комплект

 

 

Paco Rabanne Invictus Eau de Toilette 100ml + Deodorant Spray 150ml мъжки комплект

Цена: 155.00лв.
 • Код:
  41209
3349668582716 2600767 3349668597925
 • Наличност:
  На склад
 • Марка:
  Paco Rabanne
 • Вид:
  Комплект
 • За кого:
  Мъжки
 • Размер:
  100ml
 • Ароматна група:
  Woody Aquatic
 • Година:
  2013
 • Цвят:
  Сив
Брой:+-
Добави в желани

Експресна поръчка без регистрация

Само попълнете 4 полета
Ние ще се свържем с вас в рамките на работния ден.
Paco Rabanne Invictus Eau de Toilette 100ml + Deodorant Spray 150ml мъжки комплект
Paco Rabanne Invictus Eau de Toilette 100ml + Deodorant Spray 150ml мъжки комплект

РАЖДАНЕТО НА ЕДНА ЛЕГЕНДА

На парфюмите на Paco Rabanne им харесва да разказват истории… Така всеки аромат развива свой собствен свят и изгражда свои собствени  ценности. Invictus е роден от желанието да се говори за спорт по един нов начин, той олицетворява една социално-идеализирана фантазия и надхвърля очакванията за типичния разказ на един аромат. Той има за цел да постави нова концепция за „свежестта” като възприятие – претворявайки един автентичен разказ чрез аромата на парфюма. Превъплъщението на парфюма придава тежест и резонанс на този   безпрецедентен подход . Кой не е мечтал да влезе някога в спортната зала или стадиона? Да чуе как името му се скандира от публиката и се превръща  в обект на желание? Полубогът Invictus е истински съвременен герой и неговата човечност, а по-специално чувството му за хумор го отличава от класическия епичен разказ.

ГЕРОИЧНА СВЕЖЕСТ И ЧУВСТВЕНОСТ

За да се придаде обонятелна реалност на тази фантазия, Paco Rabanne прибягва до таланта на парфюмериста Véronique Nyberg  (IFF), който е обграден от три други личности: Anne Flipo, Olivier Polge и Dominique Ropion. Повече от две години и половина изследвания и работа в екип са били необходими за създаването на изключително неповторим оргазмен акорд. Тази уникална композиция от чувствена свежест контрастира с традиционните подходи на тази мъжка територия.  Invictus е многопластов, плътен аромат с много осезаема дълбочина и основа. За изграждането на този аромат и за да се постигне усещането за чувствена свежест, авторът оставя настрана обичайната тристепенна пирамида при развитието на парфюма и възприема двойствен подход. Invictus е сблъсък на светове, на сили, на чувства и ценности. Той е природно свеж аромат (дървесни нотки), при който пикантното опонира на енергичното.

Границата между впечатляващата свежест  и животинската чувственост се слива“, заявява Véronique  Nyberg. “Ние решихме да възпроизведем усещането за солена кожа, но не с аромат на океан, а такава, която провокира силното желание да я вкусиш или дори да я оближеш. Силен контраст между две различни усещания, които се срещат, съчетават и преплитат, за да създадат напрежение.”

Екстаз, свежа прелюдия, вибриращ, придаващ жизненост, съчетание, което се получава благодарение на морски акорди, кора от грейпфрут и дафинов лист. От друга страна, се създава зависимост породена от мъжествената идентичност и животинския магнетизъм, от съчетанието дърво/кехлибар. Дърво Guaiac, сив кехлибар и пачули очертават отличителната следа, която оставя ароматът. “Противоположни сили, които се допълват взаимно. Експлозия, която очевидно е сексуална метафора, но е и израз, който се използва и в езика на спорта. Още от самото начало този парфюм е създаден, за да бъде изненада и за да се откроява чрез двойствеността на неговата конструкция.”

 ТРОФЕЯТ

За да се проектира този флакон, Paco Rabanne избира Cédric Ragot, еклекто – иконоборчески дизайнер, за които решението визията на аромата да е във формата на купа спечелило преимущество по естествен начин. А всички естетически и технически решения доведоха до визията на трофей, в най-чистата му форма. Символ на една история. Една нова интерпретация, един нов колекционерски предмет, един трофей, който не е само атрактивен, но и практичен – лесен за употреба, благодарение на ергономично-проектираната си форма. Един проект в традиционните рамки на върховните постижения на френската парфюмерия.

КРИЛАТА НА ПОБЕДАТА

Логото и типографията са вид пресъздаване на вечните кодове на древността, но преработени в една съвременна естетика. Тази двойствена принадлежност или този микс от епохи – с единия крак в миналото и с другия в настоящето, придава на аромата един силен и мъжествен почерк. Крилата на победата придават усещане за сила и графично изглеждат като аура около името, което сякаш е гравирано и скандирано от  хората. Крилата са разположени във формата на лавров венец – друг отличителен символ-награда за героите и победителите, именно те са ключов елемент от идентичноста на визията Invictus. Комбинацията от метални и матово сиви тонове напомнят за античните статуи и медалите за спортни победи.

Комплекта съдържа:
- Paco Rabanne Invictus Eau de Toilette Spray 100ml
- Paco Rabanne Invictus Deodorant Spray 150ml

 

 

 

 

 

~~~ Нови предложения ~~~

~~~ Най-продавани ~~~