Меню
Профил
Език

Категории

Вижте всички статии

Новият Carolina Herrera Bad Boy Le Parfum - Ароматът на новия бунт

Новият Carolina Herrera Bad Boy Le Parfum - Ароматът на новия бунт

Carolina Herrera Bad Boy Le Parfum е върховният израз на съвременната мъжка сила и съблазнителност, истински омайващ.

Ароматът привлича вниманието на всички с бунтарската нотка на хашиш, нечувана в парфюмерийната индустрия до момента. Bad Boy Le Parfum от Каролина Ерера поставя смел обрат в мита за вечния бунтар. Новия мъжки аромат, базиран на изненадващи нотки, който изследва взривоопасната личност.

 

След успеха на Bad Boy, това ново издание от 2021 година бяга от класическите формули и открива нова обонятелна вселена, базирана на двойствената природа на днешния човек. Силен и чувствителен, мощен и съпричастен, героичен и уязвим, лошото момче не може лесно да бъде контролирано.

Нарушете правилата и създайте свои собствени. Той се изразява категорично, но за да защитава справедливи идеи. Той е бунтар с кауза, който знае, че прегрешението и провокацията не са несъвместими с емпатията. Той е и съблазнителен магьосник, който знае как да натисне точно клавиша, за да не остави никого безразличен.

 

Ароматната композиция, творение на Bruno Jovanovic, Nicolas Beaulieu и Fanny Bal започва с върхова нотка, базирана на изненадващ и наелектризиращ акорд на хашиш, нечуван в парфюмерийната индустрия. Това води аромата до топло дъно от секси кожа, която остава трайно върху кожата. В крайна сметка, както подсказва името, Bad Boy Le Parfum е парфюм в пълния смисъл на думата.Ароматът на новия бунт 

 

Първото усещане за Bad Boy Le Parfum е почти енергичен разряд. В него цитрусовият взрив на грейпфрут, най-закачливият и пакостлив от цитрусовите плодове, преплита с изненадващия блясък на смел акорд хашиш.

 

Съблазнителната сила на мъжа е свързана с харизма, а уникалната нотка от черен пипер, олицетворява тази загадъчна личност, отваряйки пътя към спираща дъха чувственост на секси кожа.

Черният пипер е лют и пикантен, палаво докосване, което показва, че силните емоции продължават и след първоначалния взрив. Тук, в допълнение, той съжителства с листа от здравец.

 

Секси кожен акорд, който прилепва към тялото като талисман, който обединява усилията с ветивер, най-характерната и непредсказуема дървесна нотка на класическата мъжка парфюмерия,
Дълбоките елегантни нотки на ветивер, накрая обличат аромата с леко опушените им фасети, точно както костюмът по мярка би паснал на фигурата на едно страхотно секси тяло.

 

Това мултисензорно преживяване създава нови правила за отваряне на нови хоризонти, тъй като Bad Boy Le Parfum се впуска в неизследвани и мистериозни територии. Неговата изцяло матова бутилка, която отхвърля емблематичния мълния от Вселената на лошото момче, се превръща в загадка и въпросителен знак.
 

Основен и монохромен подход, който ви кани да се отървете от предубежденията, когато откривате този най-непочтен аромат на семейство Carolina Herrera.

Bad Boy Le Parfum е парфюмерия с височина, иконоборство и изтънченост, за мъж, чиято сила на съблазняване се крие именно в отхвърлянето на празните конвенции.

 

Човек, който не е дошъл тук, за да се установи.

 

Carolina Herrera Bad Boy Le Parfum

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари