Меню
Профил
Език
Начало Мъжки парфюмиМъжки парфюми тестериMontblanc Explorer Platinum Eau de Parfum 100ml мъжки парфюм без опаковка

 

 

Montblanc Explorer Platinum Eau de Parfum 100ml мъжки парфюм без опаковка

Цена: 115.00лв.
 • Код:
  25283

Пригответе се да тръгнете на страхотно ново приключение. Запознайте се с новия Montblanc Explorer Platinum, заснет сред внушителните планински масиви на Италианските Доломити. Montblanc Explorer Platinum е новата парфюмна вода от Montblanc: дървесен, интензивен и мощен аромат за мъжа, любител на приключенията.

Montblanc Explorer Platinum - дръзко приключение към нови висоти. История за вълнуващата среща между човека и планината, концепцията за Platinum е залегнала в самите основи на марката Montblanc и нейната връзка с планините. Къща, именувана в чест на най-високия връх в Европа, Montblanc продължава да създава аксесоари, партньори за цял живот, които вдъхновяват безстрашните да постигат невъзможното с дизайн, вдъхновен от величествената красота на планините и техните ледници.

Флаконът на Montblanc Explore Platinum е вдъхновен от изследването на нови територии и оборудван за приключения. Емблемата на Montblanc оформя формата на сребърната капачка, добавяйки елегантност към мъжествения дизайн.

Олфактивното разкриване на започва с искрящи и хрупкави нотки на грейпфрут и листа виолетка. Мощните въздушни нотки салвия освобождават кристална свежест, напомняща за сняг и лед. Интензивността на кедрово дърво създава плътно дървесно ухание, което придава богатство на парфюмната вода.

Новата рекламна кампания е заснета от фотографа Матийо Сезар и запечатва благоговеенето, което предизвиква срещата със силата на природата и красотата на снежните върхове, разкриващи се пред Изследователя под слънчевите лъчи. Кампанията, заснета в италианските Доломити и частично в Музея Меснер, представя както изследователя, дълбоко трогнат и вдъхновен от планинските върхове, така и вълнуващите пейзажи, които го заобикалят.

Montblanc Explorer Platinum, най-новото попълнение в колекцията Explorer, който ни отвежда на смело приключение към нови висоти с мощен дървесен парфюм и характерен дизайн на флакона. Пътуването до върха е предизвикателно и непредвидимо, но може би най-вълнуващото и вдъхновяващо.

✔ Наличен в магазин VAMART

 Експресна доставка   

Добави в желани
Марка:
Montblanc Explorer Platinum Eau de Parfum
Montblanc Explorer Platinum Eau de ParfumMontblanc Explorer Platinum Eau de ParfumMontblanc Explorer Platinum Eau de ParfumMontblanc Explorer Platinum Eau de Parfum
 • Наличност:
  В магазин VAMART
 • Марка:
  Mont Blanc
 • Вид:
  Eau de Parfum
 • За кого:
  Мъжки
 • Размер:
  100ml
 • Ароматна група:
  Woody Aromatic
 • Година:
  2023
 • Цвят:
  Сребрист
 • Произход:
  Франция