Количка

0 артикула

 

 

Mont Blanc Explorer After Shave Balm 150ml

Цена: 42.00лв.
 • Код:
  31997
Марка:
 • Наличност:
  НЯМА НАЛИЧНОСТ
 • Марка:
  Mont Blanc
 • Вид:
  After Shave Balm
 • За кого:
  Мъжки
 • Размер:
  150ml
 • Ароматна група:
  Woody Aromatic
 • Година:
  2019
 • Цвят:
  Черен
 • Баркод:
  3386460101066
Добави в желани
Mont Blanc Explorer After Shave Balm 150ml
Mont Blanc Explorer After Shave Balm 150ml

Откривателите го знаят добре: приключението няма граници.

След като откриете нещо ново, започвате да мислите за следващото предизвикателство.

Като неустоим призив. Разкошът на неизследвани пейзажи и истинската природа на човека.

 

Montblanc споделя същите ценности както изследователите, такива като непреклонно търсене на съвършенство. Покоряване на върхове, предизвикване на условностите и изследване на четирите краища на света. От Южна Африка до Хаити, Италия, Германия или Индонезия,  Montblanc EXPLORER кани изследователите на фантастично пътешествие, като им дава възможност да открият най-редките съставки и да използват методи, които комбинират занаятчийство с най-модерните технологии.

 

Парфюмът е създаден от трима парфюмери, Джорди Фернандез, Антоан Мезондю и Оливие Пешю.

 

Връхните нотки избухват с вулканичен бергамот от Италия, като разкриват ярката, енергична и оптимистична страна на парфюмното сърце. Този специален бергамот с неговите зелени, интензивни и свежи нотки събужда желание за пътешествие на юг.

 

Сърдечните нотки ни отвеждат до югозападната част на Хаити, където се произвежда най-изтънченият ветивер. Той гордо заявява своята мъжественост и харизматичен характер с опушени нюанси и лек оттенък, напомнящ лешник.

 

Финалната спирка ни отвежда в Индонезия, на остров Сулавеси, за да открием нов вид пачули с несравнимо качество, което придава богат и комплексен характер на аромата. Това невероятно пачули подчертава кожените и какаови нотки в композицията, с плътен, експлозивен и дълбок аромат, като придава топлина на парфюма.

Това пачули е култивирано специално за парфюмите Montblanc. Остър, модерен и естествено елегантен, Montblanc EXPLORER е създаден около тази нова омайваща дървесна структура.

 

“Използвам пачули често в сърцето на моите творения, защото то придава богат и комплексен характер на парфюма, то е туптящото сърце на парфюма,” обяснява Джорди Фернандез. “Това невероятно, специално култивирано пачули придава уникално олфактивно измерение на нашата палитра. Използвах го при Montblanc EXPLORER, за да остави своя емблематичен подпис в този парфюм. То подчертава кожените и какаови нотки в композицията, без да разкрива земните си фасети.”

 

Montblanc EXPLORER

 

Бутилка EXPLORER
 

Дизайн на елегантност, отдава почит на европейското майсторство и пионерски дух. Иконизирана и елегантна, нейната форма предизвиква вечна здравина и истински дух на изследване.
 

Прави асоциация с двете полукълба на земята, напомняйки за многобройните дестинации на тази олфактивна експедиция. Изработен от дебело стъкло, като в долната част, лежи емблемата на Montblanc, иконичната звезда, която представя шестте ледника на най-високата планина в Европа.

Предпазната, имитираща кожа обвивка, обгръщаща бутилката, е принтирана с елегантния мотив Saffiano, използван за аксесоарите на Montblanc от 1926 насам и декорирана с емблемата на Montblanc с бляскав завършек. Много луксозна и красива бутилка, с тежка капачка.

 

Бъдете готови да откриете нови хоризонти…

 

 

 

 

 

~~~ Нови предложения ~~~

~~~ Най-продавани ~~~