Меню
Профил
Език

Категории

Вижте всички статии

Lanvin Mon Eclat - Покана за радост и оптимизъм, химн за любовта към живота!

Lanvin Mon Eclat - Покана за радост и оптимизъм, химн за любовта към живота!

Lanvin Mon Eclat

Mon Éclat е нова глава от книгата Éclat Arpège, създадена точно преди 20 години през 2002 година. Верен на стила, който направи неговия предшественик толкова успешен.

Mon Éclat е нов парфюм, базиран на любимите символи на Lanvin: любов, щастие, лъчезарна женственост и парижка елегантност

Lanvin Mon Éclat

Всичко е възможно, мечтайте, носени от обещанието за красив летен ден, ухаещ на  парфюма Mon Éclat. Лъчезарна и жизнерадостна композиция, предназначена за всички любители на живота.

 

Жасминът е в сърцето на новия парфюм Mon Éclat, създаден от парфюмеристите Макензи Райли и Никола Болию. Всеки от тях интерпретира това емблематично цвете на парфюмерията по различен начин и според своето собствено усещане.


Макензи Райли работи върху възприятието за чист, свеж и жизнерадостен жасмин, за да преоткрие това цвете, известно най-вече със своето пищно ухание. Никола Болию, очарован от светлия и ласкав характер на жасмина, иска да подсили тази негова страна, за да я направи още по-слънчева.

 

С разгръщането си, тази плодово-флорална композиция разкрива деликатна свежест, благодарение на бленд от бергамот и алое вера, чиито зелени и акватични аспекти подчертават естествената свежест на жасмина. След това се разкриват флоралните и плодови ухания. Жасминът се преплита с розата, преди да се потопи в галещата и гурме закръгленост на кадифена кайсия. Дървесната мекота на воал от сандалово дърво и бял мускус се разкрива за финал и разгръща успокояващия си подпис.

 

Чист и слънчев, Lanvin Mon Éclat пресъздава дизайна на емблематичния флакон на Éclat d’Arpège със заоблената си форма. 
 

Флаконът приляга естествено в дланта, а нейната прозрачност си играе със светлината при всяко движение. Mon Éclat е представен в ярък коралов нюанс, с ефект на цветен блок, който придава модерен вид и подчертава стила на парфюма с деликатния си розов цвят. 

 

Lanvin Mon Éclat привлича погледа със своите контрастни тонове и предизвиква спонтанна радост. Облечен в смела, но великолепно балансирана палитра от розово, дизайнът нежно отразява извивките на бутилката с полукръгове, които сякаш рисуват усмивка. 

 

Покана за радост и оптимизъм, химн за любовта към живота!

 

Обещание за сияен ден
 

Плаж, докъдето погледът стига, осеян с разноцветни чадъри...
 

Обширен, чист хоризонт, потапящ се в морето.

 

И преди всичко място, окъпано в светлина: зората на всички възможности.

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари

Най-продавани