Меню
Профил
Език

Категории

Вижте всички статии

Представяме ви: Giorgio Armani My Way

Представяме ви: Giorgio Armani My Way

Giorgio Armani, дизайнер на вечни аромати, представя през 2020 година новия си аромат - MY WAY .

 

С представянето на MY WAY Джорджо Армани създава нова глава в романа за света на ароматите.

За своето мото ароматът използва личните преживявания и срещи, които оформят личността, а именно: „Аз съм това, което изживявам“ (“I am what I live”).

Чрез смислени връзки с другите, човек намира пътя към най-истинската версия на себе си.

 

Armani My Way

 

МОЯТ ПЪТ е вдъхновен от истинското търсене на смисъл и автентичност, което се крие извън себе си, в крайна сметка създавайки по-дълбок начин на съществуване. Чрез влиянието на случайни срещи и нови преживявания човек открива собствените си многостранни дълбини. Интимно, но универсално.

 

Аромат за ново поколение, MY WAY капсулира любопитството и връзките, въплътени от жена, която търси преживявания, които оспорват нейните предубеждения и я отвеждат на нова, неизследвана територия. Тя търси смислени, автентични начини за свързване с другите. Чрез истинско учене от другите, тя преоткрива и открива себе си.

 

Лицето на MY WAY е Адриa Архона. Актрисата, родена в Пуерто Рико, съумява да пресъздаде философията му по уникален начин със своя свободен дух, откритост и лична история. Адриа израства на пътя, съпровождайки баща си, музиканта Рикардо Архона по турнета в Южна и Централна Америка. Запаметила този период като авантюристичен, той завинаги оформя личността на Адриа във връзка с хората и местата, с които се среща по пътя.

Въплътена от автентична и нефилтрирана красота, тя е любопитна и отворена. Учейки се от другите, докато открива света, тя формира по-силно чувство за себе си. „Можете да ми отнемете всичко, но не можете да отнемете това, което съм изживял” Адриа Арджона, глобален посланик за MY WAY.

 

MY WAY е съвременен цветен аромат със съчетание от бели цветя в сърцето му.

Ароматът е съставен от най-добрите естествени съставки: ванилията се доставя от Мадагаскар чрез приобщаваща програма, която е от полза за местните общности, докато туберозата се добива в Индия. При създаването на нотите майсторството отговаря на иновациите, тъй като сърцето на туберозата се извлича с помощта на молекулярна дестилация, което позволява на парфюмерите да избират кремообразните, кадифени фасети, специално създадени за MY WAY. Нотката на портокаловия цвят се извлича в Египет с помощта на иновативен, ексклузивен и изцяло естествен процес на измиване, чийто метод за студено извличане влива портокаловите цветя в есенцията на портокал. Занаятчийският подход накрая се превежда в ръчното претегляне и смесването на концентрата на аромата в Grasse създава чисти, толкова пристрастяващи съставки.

 

Armani My Way parfum

 

Синьо-златната капачка е метафора на света. Синьото е универсалният цвят, който обединява всички нас. Той е обгърнат от златен пръстен, щампован с подписа на Джорджо Армани, символ на уникална пътека, която се осветява от всяка среща по пътя. Този луксозен аромат може да се презарежда.

Това е талисман, който капсулира всички важни срещи.

 

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари