Меню
Профил
Език

Категории

Избери по

Наличност

Цена

55лв. - 93лв.

Вид

За кого

Размер

Ароматна група

Година

Цвят

  • Сив
  • Светло син
  • Тъмно син
  • Розов
НачалоМарки

Abercrombie & Fitch

Филтри
Abercrombie & Fitch

Abercrombie & Fitch

Abercrombie & Fitch е американска марка, която съществува от 1892 г. Първият магазин, основан от Дейвид Абъркромби и Езра Фич, продава спортни и туристически съоръжения от висок клас в Манхатън, Ню Йорк.

 

Днес Abercrombie & Fitch има над 300 магазина в САЩ, с водещи магазини в Канада, Пуерто Рико, Европа и Азия. Компанията е известна с висококачественото си модерно облекло. Мъжкият аромат Abercrombie & Fitch Fierce се пръска в целия магазин и върху дрехите, за да се получи обонятелно изживяване по време на пазаруване.
 


Fierce, представен за първи път през 2002 г., е най-продаваният аромат на компанията, считан за „подписа“ на магазина. Първият аромат на Abercrombie & Fitch, Woods, е пуснат през 90-те години на миналия век, по-късно прекратен, след което е върнат през 2010 г. Магазинът предлага и аромати за жени и счита парфюм №1 за своя аромат за жени.

Abercrombie & Fitch има 56 парфюма до 2020г. Най-ранното издание е създадено през 1997 г., а най-новото е от 2020 г. Ароматите на Abercrombie & Fitch са направени в сътрудничество с известни парфюмеристи.

6

продукти

Продукти

Страница 1 от 1
«1»

Най-продавани