Език: BG
Валута: BGN
  • BGN
Добре дошли в нашия магазин! |

Количка

0 артикула

Категории продукти

Лични данни

СИГУРНОСТ И ЗАЩИТА

Parfumi-Market.bg стриктно спазва закона за защита на личните данни и не иска да получава конфиденциална или защитена информация от Вас чрез този сайт. Уважаваме правата на всички посетители и клиенти на сайта и се задължаваме да ги пазим. Вашите лични данни ще бъдат използвани само за нуждите на сайта. Тази информация ще ни е необходима за да обработим поръчката Ви. Можем да използваме информацията също така и за да Ви уведомим за новини или промени, свързани с електронния ни магазин, но няма да бъде давана на трети страни по никаква причина.

Всички материали, информация и други съобщения, излъчени или изпратени от този сайт, ще се считат за не поверителни и не представляващи предмет на права. Клиентът носи пълна отговорност за опазването или предаването на трети лица на потребителското си име и паролата, както и за всички действия, извършвани с тях. Работата с личната информация, която Вие по желание можете да изпратите до Parfumi-Market.bg с цел получаването на продукти или услуги, предлагани от този сайт е под закрилата нa Закона за защита на личните данни. Нямате право да излагате или изпращате от или към този сайт каквато и да е информация, която е в нарушение с действащите закони.

Parfumi-Market.bg използва личната информация, с цел да установи по-добре Вашите нужди и интереси и така да можем да Ви предоставим услуги с по-добро качество.