Количка

0 артикула

Категории

Начало Статии

Статии

Новият Carolina Herrera Bad Boy Le Parfum - Ароматът на новия бунт

Carolina Herrera Bad Boy Le Parfum е върховният израз на съвременната мъжка сила и съблазнителност, истински омайващ. Ароматът привлича вниманието на всички с бунтарската нотка на хашиш, нечувана в парфюмерийната индустрия до момента.

Прочети още →

Представяме ви: Giorgio Armani My Way

Giorgio Armani, дизайнер на вечни аромати, представя новия си аромат - My Way. Чрез смислени връзки с другите, човек намира пътя към най-истинската версия на себе си.

Прочети още →

Carolina Herrera Good Girl Supreme

CAROLINA HERRERA представя през Юни 2020 година нова композиция - Good Girl Eau de Parfum Suprême, отново в емблематичния флакон, сега покрит със златен блясък.

Прочети още →

Paco Rabanne 1 Million Parfum

Новият million мъж е завладяващ. Той е стигнал до върха. Той е мъж, какъвто всеки иска да бъде. Той не е един мъж на милион, той е уникален, и такъв е и неговия парфюм..

Прочети още →

Kак да изберем парфюм?

Не ви ли се е искало да ви разпознават по аромата, още преди да са ви видели? Парфюмът подчертава индивидуалността, придава уникалност и завършеност на стила.

Прочети още →

Видове парфюмни композиции

Parfum или Eau de Toilette, Eau de Parfum или Spray Cologne. Всички те са съставени от ароматен концентрат, спирт и вода, и се отличават по техните пропорции.

Прочети още →

История на парфюмите

Думата „perfume” произхожда от латинската фраза „per”, която означава „през” и „fumus” – „дим”. Историята на парфюмерията е толкова стара колкото и историята на човечеството. 

Прочети още →
Страница 1 от 1
«1»
JEAN PAUL GAULTIER LE MALE LE PARFUM FRAGRANCE
Invictus Onyx
libre