Количка

0 артикула

Категории

Dolce and Gabbana The One Sport

Дата: 2012-03-31

Спортът е предизвикателство за всеки човек: пътят към хармонията за самите нас и за другите около нас. Спортът е баланс между дух и тяло. По истински италиански образец, наследен от Класическа Гърция и Древен Рим, спортът е съревнование, красив момент и предизвикателство за нас и нашите съперници. Dolce & Gabbana The One Sport възхвалява най-дълбоките и автентични ценности на спорта и живота.

Ароматът

  • Свеж и чист аромат, със светли и енергични връхни нотки, съпроводени от отличаващото се средиземноморско ухание на розмарин, свежестта на водата и соления аромат  на морето. Сърцевинните нотки се отличават с енергията на кардамона. Естествен комплимент към базовите нотки на аромата са пачулито и мускусът.

Дизайнът

Дизайнът се отличава с прозрачен и изчистен стил, допълвайки представата за аромата. Гладкото стъкло на масивния флакон пресъздава прозрачността на спортните състезания. Той е символ на елегантността, изразителността и откровеността, характерни за спортиста, устремен към бъдещето. Червеният пулверизатор е яркият елемент, който пресъздава изпълнения с енергия дух на Dolce & Gabbana The One Sport за мъже.

Кампанията

Искахме да изобразим в кампанията митичното значение на спорта, използвайки Олимпийските игри на Древна Гърция и Римската идея за ‘mens sana in corpore sano’ («здрав дух в здраво тяло») като вдъхновение” разказва Стефоно Габана. „ В основата си, кампанията представя спорта като част от здравословния начин на живот” добавя Доменико Долче „ Атлетичните занимания, дисциплината и честното съревнование мужду спортистите.