Език: BG
Валута: BGN
  • BGN
Добре дошли в нашия магазин! |

Количка

0 артикула

Категории парфюми

Kent. Style Professional Lifting comb Професионален гребен за тупиране и повдигане

Код: 30241

parfumi promo

Kent. Style Professional Lifting comb Професионален гребен за тупиране и повдигане
Описание

  • Производител: Kent.

Продуктови детайли

Вид козметика: Гребен
Цвят: Черен
Наличност: В магазин VAMART
Цена: 6.00лв.
Брой:
Изпрати на приятел Оцени продукта Добави в списъка с желания

Прoфecиoнaлeн грeбeн, кoйтo e cпeциaлнo прoeктирaн зa тупирaнe и cтилизирaнe нa кocaтa. Грeбeнът притeжaвa 2 рaзлични чacти - eднaтa e c пo-eдри зъбци, c гoлямo рaзcтoяниe мeжду тяx, a другaтa c пo-фини. С пo-eдритe зъбци мoжeтe дa рaздeлятe кocaтa нa кичури и дa я пoвдигaтe, a c пo-cитнитe - дa cъздaдeтe oбeм в кoрeнитe нa тънкaтa и пo-рядкa кoca. Грeбeнът пoмaгa cъщo и зa приглaждaнe и дoвършитeлни щриxи нa изиcкaни причecки, прибрaни в кoк или oпaшкa. Изрaбoтeн e oт cпeциaлeн мaтeриaл, кoйтo e нeчуплив, тoплoуcтoйчив и aнтиcтaтичeн. Toй e в eлeгaнтeн чeрeн цвят и e c дължинa 19 cm.

 

Компанията G B Kent & Sons Ltd, производител на четки от XVIII век и е една от най-старите компании във Великобритания. Компанията продължава и днес да пази майсторството и безпрецедентното качество, които са репутацията на Kent. Kent Brushes е ангажирана в разработването и подобряването на своите продукти във всяка своя стъпка. Kent използва последните hi-tech технологии в производствения процес, като в същото време не изневерява на устоялите на времето традиционни методи, за да създават най-висококачествен еталон във всяка една четка, напускаща фабриката. Все още те произвеждат много от своите четки ръчно и майсторски. Kent са познати със своята страст към четките с естествен косъм. Материалът се набавя от най-добрите търговци в Индия и Китай, където качеството е гарантирано. Дървеният материал е подбран от гори в цял свят, който се поддържат като неизчерпаем източник и е подбран по добър външен вид, текстура, цвят и възможност да бъде обработван, пробиван и полиран.

 

Най-разнообразна е серията за четки за коса, която предлага четки за употреба за всеки тип коса, стил и дължина и за всеки бюджет. Чрез селекцията си от четки за стилизиране, за сушене, керамични, с отвори, йонизиращи, за изправяне, за обем и с естествен косъм, Кент са перфектния избор и за употреба в салон за красота.

 

Оригинални парфюми

       Продукта е оригинален!

      14 дни гаранция за връщане и замяна!

      Бърза доставка - 1 до 3 работни дни

 

      Поръчайте на:

      0877 67 27 10 от 10:00 до 19:00ч.

      

      Възможни са разлики в цените и наличностите

      на сайта и в магазина ни.

Artdeco offer