Количка

0 артикула

Категории

Начало Рекламации

Рекламации

Стремежът ни е да бъдете удовлетворени от всички продукти. Parfumi-Market.bg гарантира, че всички продукти са в срок на годност и към момента на изпращане нямат недостатъци, които да намаляват стойността или годността им за обичайна употреба. Ако поради някаква причина Вие не сте напълно удовлетворени, можете да се откажете от продуктите, да ги замените, да ги върнете и да получите обратно парите си в срок от 14 дни след получаване на продуктите, съгласно Закона за защита на потребителите. 

ВАЖНО! Задължително условие е закупените продукти да са в изряден търговски вид,  без да са използвани и без да е нарушена целостта на опаковката и е във вид, в който е получена и по условията от чл.55 от ЗЗП. На връщане, замяна и отказ не подлежат продукти, които НЕ отговарят на тези условия! Магазина е в правото си да откаже връщането на продукт по свое усмотрение, ако обстоятелствата го налагат.  Всеки случай се разглежда индивидуално!

ВРЪЩАНЕ НА ЗАКУПЕНА СТОКА

- Ако по някаква причина клиент не иска закупения продукт може да го върне в 14 дневен срок от получаването му и при спазени условия относно продукта. Транспортните разходи са за сметка на клиента и не се възстановяват. След получаване на върната стока и прегледа й, стойността без транспортните разходи се възстановяват на клиента – в брой, с наложен платеж или по сметка в законно установен ред.

- В случай на фабричен дефект,  който е установен след получаването на продукта, клиента го връща за сметка на магазина и се изпраща друг продукт като заявения.

ЗАМЯНА НА ЗАКУПЕНА СТОКА

- Ако по някаква причина клиент е сбъркал и е поръчал друг продукт от това, което е искал и до изпращане на доставката не е установил грешката си може да замени получения продукт с друг в 14 дневен срок и при спазени условия. Разходите за връщане на продукт и изпращане на новозаявения са за сметка на клиента. Ако има разлика в стойността на новата и старата поръчка то тя се компенсира.

- При несъответствие между заявената за покупка и доставената стока, което не е било възможно да бъде установено в момента на доставката, клиентът може да иска доставената му стока да бъде заменена със съответстваща на направената от него покупка в срок от 24 часа от получаването й. При установяване на такава грешка, клиентът връща продукта за сметка на магазина и му се изпраща действителния, пак за сметка магазина.

ОТКАЗ ОТ ПОРЪЧКА

- Клиентът има право да откаже приемането на пратката, ако има установено в присъствието на куриера несъответствие между заявената за покупка и доставената стока. Пратката ще бъде върната за сметка на магазина, който се ангажира при съгласие от страна на клиента да изпрати своевременно действителната стока.

- Сумата, която клиентът следва да заплати на куриера не съответства на дължимата. В такъв случай молим клиента незабавно да се свърже с нас, за навременна корекция на наложения платеж.

- Ако при самото получаване на стока, тя е с нарушена / разпокъсана опаковка поради неправилно транспортиране или има липси рекламацията и застраховката ще бъде уважена само в присъствието на куриера. В този случай незабавно се свържете с нас или откажете да приемете стоката. Рекламацията се удостоверява със запис в товарителницата от получателя. Изготвя се констативен протокол, в който е описано констатираното състояние на пратката и нейната опаковка. В случай че клиента вземе пратката на своя отговорност и не предяви своите претенции пред куриера, рекламацията е недействителна.

РЕКЛАМАЦИИ

- Рекламации се приемат чрез попълване на формуляр като клиента посочва причините за предявената рекламация.

- Parfumi-Market.bg си запазва правото да не приеме констатацията на клиента, ако прецени, че основанието му за рекламация е неоснователно или е следствие на неправилна употреба от страна на клиента.

- Parfumi-Market.bg уведомява клиента за становището си в най-кратък срок на посочения от него телефон или e-mail.

В случай, че не сте удовлетворени, Вие имате право да потърсите правата си от Комисия за защита на потребителите
Адрес: 1000 гр.София, пл. "Славейков" №4А, ет.3, 4 и 6, тел.: 02 / 980 25 24, факс: 02 / 988 42 18, уеб сайт: www.kzp.bg

Моля, ако желаете да предявите рекламация, ползвайте този формуляр.

Полетата с * са задължителни.
Код за сигурност

Нови продукти

Най-продавани

Нашите Марки