Количка

0 артикула

Категории

Избери по

Наличност

Вид козметика

Размер

Коса

НачалоМарки

Doori Cosmetics

Филтри
Doori Cosmetics

Doori Cosmetics

Doori Cosmetics е синоним на високо качество.

Основана през 1998 г., тя бързо се превръща в един от лидерите на световния пазар благодарение на първокласната си козметика и марка № 1 в грижата за коса.

DOORI получава множество награди за технологични иновации и за най-добри продукти за коса, а за да се гарантира качеството им, компанията прави сериозни инвестиции в лабораториите си. 

За своите шампоани, балсами, маски те използват над 20 вида растения, отглеждани в специални ферми в Корея и подлагани на строг качествен контрол. Изключителни формули, с широк спектър на действие за здрав скалп и красива коса.

Общото между всички продукти DOORI е абсолютната борба с косопада. Стимулират растежа на нова коса, подобрявайки кръвообръщението на кожата на главата. Чрез свещените методи на източната медицина, DOORI извлича уникалните свойства на специално подбрани билки.

Жен шенът, сибирската хризантема и бялата черница са концетрираната сила, която прониква в скалпа. Усещането за дискомфорт изчезва мигновено. Косата видимо се възстановява вследствие на външни агресии, грубо разресване, къдрене или изправяне с преса. Супермодерни технологии. Традиционни рецепти на повече от 2000 години.

Продукти, в които живеят лечебни растителни екстракти. Изключителни резултати.

1

продукти

Продукти

Страница 1 от 1
«1»

Най-продавани