Sale 10 off

   Винаги, когато пазаруваш можеш да се възползваш от намаление

                  на всички продукти, дори на вече намалени. 

                       Купуваш повече, плащаш по-малко!

Количка

0 артикула
Начало ГримЛицеКоректорArtdeco Anti-Aging Concealer Коректор с лифтинг ефект 6 warm honey

Artdeco Anti-Aging Concealer Коректор с лифтинг ефект 6 warm honey

Цена:29.90лв.
 • Код:
  498.6
 • Марка:
  Artdeco
 • Вид козметика:
  Коректор
 • Размер:
  4ml
 • Цвят:
  Бежов
 • Наличност:
  На склад при доставчик
Брой:+-
Добави в Любими

Експресна поръчка без регистрация

Само попълнете 3 полета
Ние ще се свържем с вас в рамките на работния ден.
Artdeco Anti-Aging Concealer Коректор с лифтинг ефект 6 warm honey
Artdeco Anti-Aging Concealer Коректор с лифтинг ефект 6 warm honey

Кoрeктoр с лифтинг eфeкт зa усъвършeнствaнe нa тeнa, кoйтo дeйствa със силaтa нa вълшeбнa пръчицa – "oтпoчинaл вид". Bсякa дaмa знae вълшeбнoтo въздeйствиe нa съня върху нeйнaтa крaсoтa – тoзи кoрeктoр изтривa гoдинитe, изглaждa бръчкитe и прaви кoжaтa дa изглeждa oтпoчинaлa и свeжa. Toй имa спeциaлнo рaзрaбoтeн aпликaтoр-чeтчицa, с кoйтo нaнaсянeтo e лeснo и прeцизнo и тo сaмo с eднo зaвъртaнe нa кoнтeйнeрa с кoрeктoр.

Финaтa тeкстурa нa кoрeктoрa e oбoгaтeнa с витaмин E, a в състaвa нямa пaрфюми и пaрaбeни. Haнeсeтe и щe имaтe усъвършeнствaн тeн, a мaлкитe нeдoстaтъци щe изчeзнaт. Прoдуктът имa дoкaзaн aнти-стaрeeщ eфeкт. Прeдлaгa сe в някoлкo тoнa, близки дo тeзи нa рaзлични типoвe кoжи.

Кoрeктoрът e нoситeл нa прeстижнaтa "Тhе Рrix dе Веаutè" 2014 в кaтeгoрия "Oснoви", кoятo сe присъждa в Гeрмaния oт мeдийния мaгнaт МVG, издaвaщ списaниятa "Соsmороlitаn", "Jоy" и др. Haгрaдитe сe присъждaт oт прeстижнo жури, състaвeнo oт вoдeщи дeрмaтoлoзи, гримьoри, журнaлисти и др.

При рeдoвнo изпoлзвaнe нa прoдуктa в прoдължeниe нa 28 дни, нeзaвисимитe лицa, кoитo гo тeствaт имaт слeднитe пoдoбрeния във външния вид нa кoжaтa:

 • . Дълбoчинaтa нa бръчкитe нaмaлявa с 15%.
 • . Плътнoсттa нa кoжaтa сe пoдoбрявa с 10.1%.
 • . 8.6% oтчитaт пoдoбрeниe в тeнa нa кoжaтa.
 • . 37.1% имaт пoдoбрeн хидрoбaлaнс нa зoнитe, в кoитo гo прилaгaт.

 

ARTDECO е доказана немска марка козметични продукти с над 30 години история. Тайната на успеха на декоративната козметика на ARTDECO е комбинация от постоянно внимание към индивидуалните желания и потребности на клиента, безкомпромисното качество, създаването на тенденции и иновации и всичко това на разумна и достъпна цена.

ARTDECO предлага на пазара широка гама от професионални козметични продукти за идеален външен вид. Голямото разнообразие от цветове, множество специални продукти създават уникалната продуктова гама на козметика Артдеко, с която всяка жена може да съчетае индивидуално своите козметични вкусове и предпочитания.

Доставка

Безплатна доставка

УСЛОВИЯ ЗА ДОСТАВКА

Доставката на стоки е само на територията на Република България и се извършва в съответствие с Общите условия за пазаруване на сайта. Цената на доставката не е включена в цената на продуктите. Когато правите поръчка цената за доставка автоматично се калкулира. Така Вие виждате общата дължима сума. Parfumi-Market.bg поема разходите по наложените платежи и застраховки на стоките. Таксата за доставката е включена в общата сума за плащане. Не следва да заплащате нищо допълнително.

Поръчки се изпълняват само след потвърждаване! Ние ще се свържем с Вас по телефона, за да уточним всички подробности относно доставката. Именно за това е необходимо да запишете актуален Ваш телефон. Молим клиенти, с които в рамките на 48 часа след поръчка, не сме се свързали да се обадят на посочените телефони.

Доставката се извършва с куриерски фирма Рапидо, Спиди и Еконт.

Продуктите се изпращат добре защитени, така че да се сведе до минимум възможността за повреда. Всяка пратка е застрахована за наша сметка. Молим нашите клиенти, когато получават пратките си да проверяват съдържанието им пред куриера, за да е валидна транспортната застраховка на продуктите в случай на повреда.

При приемането на пратката заплащате стойността на поръчката си с наложен платеж на куриера.

Доставката се извършва с куриер от 9.00 до 17.30 часа, Събота до 13.30 часа

Доставки не се извършват в Неделя и на официалните за страната празници.

Ако желаете поръчката Ви да бъде доставена във фиксиран интервал от време (+ - 10 мин.), моля отбележете това в полето за коментар. Изпълнява се само за селищата с офиси на куриера. Фиксирания час може да бъде не по-рано от 10:30 часа и не по-късно от 17:30 часа.

ЦЕНИ НА ДОСТАВКА

За Ваше удобство ние Ви предлагаме няколко варианта на доставка. В зависимост от стойността на поръчаните от Вас продукти ще се калкулира и цената на доставката.

0.00лв.  Безплатна доставка при поръчка над 39лв (важи за цялата страна)

3.20лв.  До офис на Спиди (само за селищата с офиси)

3.60лв.  До офис на Еконт (само за селищата с офиси)

3.90лв.  Доставка до Ваш адрес (важи за цялата страна)

2.40лв.  Допълнително заплащане на фиксиран час за доставка (само за селищата с офиси на куриерска фирма)

Цената за доставка не се определя от теглото на поръчаните продукти. При поръчка се плаща сумарно, а не по отделно за всеки продукт.

НАЧИН НА ДОСТАВКА

Стоките поръчани от нашия електронен магазин, се доставят до всички населени места в България с Куриерска фирма. За Ваше удобство работим със Спиди и Еконт . По време на поръчката си, моля изберете желаният от Вас начин на доставка.

- ДО АДРЕСА, указан при поръчката в работно време, или при допълнително уговорени с клиента условия. Желателно е да дадете адрес, на който Вие или упълномощено от Вас лице ще бъде удобно да приемете пратката. Куриерите не се обаждат предварително преди да посетят адреса, освен ако изрично не сте пожелали. Ако няма никой на адреса при посещение на куриер се оставя съобщение от куриерската фирма с телефон за връзка и можете да им се обадите за повторна доставка на пратката.

- ДО ОФИС, при избор от страна на клиента. Пратката може да бъде изпратена "до поискване", с което клиента декларира желанието си да я получи от офиса на куриерската фирма в удобно за него време. Ние ще Ви уведомим за адреса и телефона на офиса във Вашия град. Можете да ги видите и по-долу на страницата.

СРОКОВЕ ЗА ДОСТАВКА

Срокът за доставка е между 1 и 3 работни дни в зависимост от вида, наличността на продукта и населеното място за доставка. При наличие на обстоятелства, водещи до забавяне изпълнението на поръчката клиентът ще бъде навременно уведомен на посочения телефон за контакти. Не носим вина при забавяне поради неточни данни на клиента.

От зоната, в която попада Вашето населено място зависи срокът за доставка след предаване на пратката на куриерската служба. В случай, че не намерите информация за Вашето населено място, моля свържете се с нас.

Доставка 1-2 работни дни за населени места с офиси на Рапидо, Спиди или Еконт

Доставка 2-3 работни дни за населени места без офис на Рапидо, Спиди или Еконт, според графика на обслужване

Виж списък офиси и график на обслужване на Рапидо

- Виж списък офиси и график на обслужване на Спиди

- Виж списък офиси и график обслужване на Еконт

 

Ако имате допълнителни въпроси, препоръки или коментари, можете да се свържене с нас на посочените координати!

Последна актуализация: Април 2018 година