Количка

0 артикула

Категории

Gucci Guilty Intense

Дата: 2012-03-31

През септември 2010, Модната къща на Gucci застава на предни позиции с иконичното си лого, изобразяващо две прегърнати G-та. Тази емблема ражда истинска героиня, а по-късно герой, за които емблемата е стимул да провокира и предизвиква установените норми. С Gucci Guilty почитателите на бунтарския дух откриха своя аромат – на неподчинението. Съвременните божествено невинни мъже и жени се влюбиха в аромата и признават, че се е превърнал в сензация по целия свят.

Парфюмерийната и издателската индустрия се оказват не по-малко влюбени: Gucci Guilty е обсипан с награди от целия свят. Най-голямата сред тях е американската награда FiFi, „Оскарът” в света на ароматите, който се връчва за креативност в парфюмерийната индустрия и отличава лидерите в създаването на аромати. Дамската версия на Gucci Guilty беше наградена с най-високото отличие на Fragrance Foundation: "Аромат на годината", "Най-добра медийна кампания на годината", "Най-добра опаковка на годината за категория Дамски аромати лукс" и  цялостната награда “Fragrance Superstar”.
Тази есен нашите хедонисти ни предизвикват на ново ниво с Gucci Guilty Intense. Много никога не е достатъчно много за жената Gucci Guilty,  която се осмелява да потърси и още по-силни усещания.

Творческият директор на Гучи - Фрида Джанини, отбелязва:
“Жената Gucci Guilty винаги ще изисква повече. Тя е героиня, която притежава смелост да следва инстинктите си.”

GUCCI GUILTY INTENSE ЗА МЪЖЕ - СТРАСТТА ЕСКАЛИРА
Тоалетната вода Gucci Guilty Intense ще ви заключи в клопката си. Един съвременен папратов аромат, който провокира и съблазнява. Ароматът сграбчва обонянието с упоителен коктейл от италиански лимон и ободряваща лавандула, подчертани от щрихи на кориандър. Сърцевинните нотки приканват настоятелно сетивата с афродизиакални портокалови цветове –  тонизиращи и очарователни, които внезапно отстъпват място на мъжествено нероли. Пачулито, което е отличително за ароматите Gucci, разкрива напълно новата си същност, преплетено в сухи амбърни нишки и наивност с богато ухание на кожа. Много светски, леко грубоват,  но подканващо екзотичен.

Резултатът е забележителен и безкомпромисно привлекателен. Фрида Джанини споделя:
“Gucci Guilty Intense е подчертано мъжкарски аромат, който се отличава със силния си, привлекателен характер.”

GUCCI GUILTY INTENSE ЗА ЖЕНИ - ЛЮБОВНАТА АФЕРА ПРОДЪЛЖАВА
Докато оригиналът e тоалетна вода, Gucci Guilty Intense е парфюмна вода: провокативно топъл ориенталски флорален, със страст в сърцевината. Ароматът завладява вниманието с пищните начални нотки, родени от естествената струя мандарина – пропита с модерната днес прозрачност, проблясваща заедно с дързостта на розовия пипер. Средните нотки разкриват цъфтящ люляк, обогатен с чувствената женственост на  цветовете на  теменуга и хелиотроп. Цветът пачули, който е запазената марка на ароматите на Гучи, достига пищна нова интензивност, подплатена с пристрастяващ, богат на амбра силаж. Ефектът е едновременно и увличащо изкусителен. Фрида Джанини споделя наблюденията си: „С Gucci Guilty Intense създадохме аромат, който истински пленява сетивата”.

Опаковката на Gucci Guilty със своите отличителни G-символи, е още една причина за спечелване на приз за дизайн. Във флакона се сливат метал и кремъчно стъкло. Предшестващата го сивкаво-металическа опаковка, сега е трансформирана в по-богато, пищно златисто, а амбъровата течност в бутилката сега е по-тъмна. И както всеки от нас би очаквал от Gucci, в дизайна на флакона се съюзяват високотехнологичното и стилното – символи на опита и майсторството. Джанини добавя: „Исках Gucci Guilty Intense да изглежда като модерен предмет на изкуството – да бъде толкова удивителен за окото, колкото и за обонянието."

Нови продукти

Нашите Марки