Количка

0 артикула

Категории

Bvlgari Omnia Coral

Дата: 2012-03-31

Есенцията на цветните скъпоценни камъни е уловена в аромат, чрез който слънчевите дни, безоблачните небеса и наситените живителни цветове на лятото отново ни омайват. Представяме Ви Omnia Coral – новият дамски аромат от BVLGARI. Лъчезарното излъчване и жизнерадостност на червения корал са въплътени в този единствен по рода си, флорално-плодов аромат, създаден за младите жени, винаги готови да приветстват най-оживения сред сезоните. Коралът, неповторимо съкровище на природата, отдавна владее вселената на BVLGARI със своя наситен цвят. В комбинация с други скъпоценни камъни, коралът предлага неизчерпаема гама от цветове, форми и ефекти. Безкрайни възможности, също като безбройните качества на Omnia Coral: естествен и предразполагащ, уханието съчетава ароматната лъчезарност на флорални нотки със свежата лекота на сочен плод.

Вдъхнови ме благородният и рядък червен коралов скъпоценен камък“., припомня си Главният Парфюмер Алберто Морияс. „Представих си чувствен, неподправен аромат, изграден около нотки от хибискус с прилив на еуфория от сочни, свежи плодове.“

Истинският облик на лятото – сияйно и пълноцветно, като корал; флуидно, като сока, в който оживява; въздушно, като аромата на разцъфващ цвят и зреещ плод – прелива в нотките на Omnia Coral.
От яркостта на бергамот и Годжи бери, неповторимо очарователни нотки, които напомнят за уханни, искрящо-червени горски плодове, акордите на Omnia Coral съзряват в меки нюанси на ярко-оранжеви листенца хибискус. Тази флорална сърцевина, слънчева и изискана, е украсена с мимолетността на водна лилия, която загатва за акватична лекота. Нотките на нар нежно въвеждат плодовите базови акорди, съчетавайки се с елегантната дълбочина на кедър и топлината на мускус. Многоцветно изживяване, което гали сетивата; грейнало ароматно бижу, чиято красота струи от кожата. Признание в любов към жизнеността и удоволствието от живота - joie de vivre. Вълнеобразните форми и блестящи коралови нюанси на флакона на Omnia Coral олицетворяват одухотворената пълноцветност на чудесен летен ден.

Ароматът на Скъпоценностите

Omnia Coral е най-новата изненада от “Omnia Collection”– ароматна колекция, създадена с много въображение и вдъхновена от пищните цветни творения на бижутерите на BVLGARI. От чистотата на кристала, през величествената елегантност на аметиста до пулсиращата виталност на корала - Omnia Crystalline, Omnia Améthyste и Omnia Coral са като блестящи украшения, капки светлина върху кожата. Свежите, флорални ухания (EDT) – с почерка на Главния Парфюмерист Алберто Морияс – са комплимент към богатството и разнообразието на природата, и дават среща на цветовете на скъпоценните камъни с тези на митичните цветя. И в трите аромата, олицетворени от съвременни водни нимфи, силата на цветовете се слива с елегантността на най-скъпоценните флорални нотки; техните тела се плъзват грациозно в прозрачната вода към дълбините на един фантастичен свят от цветя, водни лилии и цветни венчелистчета.

Omnia Coral се предлага във флакони от 25 мл, 40 мл, и 65 мл, и е придружен от лосион за тяло с бляскави частици (100 мл) и нежен ексфолииращ душ гел (100 мл).

JEAN PAUL GAULTIER LE MALE LE PARFUM FRAGRANCE
Invictus Onyx
libre